Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa faci sa fii popular pe Facebook? Sa platesti

Tags: facebook, highlight, postare, plata cu cardul

Facebook testeaza o metoda prin care oamenii pot plati doi dolari, pentru ca postarile lor sa apara mai sus in fluxul de stiri al prietenilor lor, scrie Daily Mail. Noua functie se numeste "Highlight" (Evidentiere) si le va asigura celor care o acceseaza sa fie cat mai populari, adica sa devina mult mai vizibili in fluxul de stiri al prietenilor.
Daily Mail scrie ca un sondaj recent arata ca, in medie, doar 12% dintre utilizatorii de Facebook vad o anumita postare a unui prieten al lor. Deocamdata, functia "Highlight" este testata doar in Noua Zeelanda, dar interesul este crescut fata de aceasta aplicatie care reprezinta ultima dintr-o serie de incercari ale companiei de a le mentine interesul investitorilor, inaintea listarii la bursa programata pentru saptamana viitoare.
 
"Testam in mod constant aplicatii noi pe site. 'Highlight' este pur si simplu un alt mod de a impartasi informatii cu prietenii", se arata intr-un comunicat al Facebook. 



Functia "Highlight" este usor de folosit: cand postam o actualizare de status, o fotografie sau un link, langa butoanele de "Like" si comentarii apare si butonul de "Highlight". Odata apasat, se va deschide o fereastra in care utilizatorul poate efectua plata cu cardul.

Unii experti spun ca Facebook nu face altceva decat sa-si enerveze utilizatorii. "Pe Facebook conteaza cat de interesante sunt postarile tale, nu cat de incapator ti-e portofelul", spun ei.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016