Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cei mai importanti advertiseri de pe Facebook

Tags: facebook, advertiseri, top advertiseri, companii, promovare facebook

Facebook castiga din publicitate aproximativ un miliard de dolari pe trimestru, insa nu se stiu prea multe despre care sunt companiile ce investesc masiv in promovarea pe Facebook. Analizand mai multe date, oficiale si neoficiale deopotriva, Business Insider a reusit totusi sa intocmeasca un top al celor mai importanti advertiseri existenti pe reteaua de socializare.
20. Starbucks stie ca multi dintre clienti sai socializeaza pe Facebook atunci cand se afla intr-una dintre cafenelele sale.


19. L’Oreal tine legatura pe Facebook cu saloanele de infrumusetare care ii folosesc produsele.


18. Disney a lansat anul acesta nu mai putin de 10 jocuri pe Facebook. De altfel, intreaga sa strategie legata de jocurise bazeaza pe reteaua de socializare.


17. O buna parte din vanzarile Dell din ultimii trei ani se datoreaza Facebook. Compania a vandut de aproximativ 9 milioane de dolari pe an ca urmare a utilizarii retelelor de socializare.


16.  Samsung a lansat telefonul Galaxy S III pe Facebook.


15. Nestle se afla intr-o relatie foarte stransa cu unul dintre managerii de top ai Facebook.


14. Unilever si Facebook se afla intr-un parteneriat caritabil menit sa asigure apa potabila comunitatilor in nevoie.


13. EBay se foloseste de tot felul de aplicatii pentru a se promova pe Facebook.


12. Clientii Verizon au posibilitatea de a accesa Facebook prin intermediul televizorului lor.


11. Google isi promoveaza browser-ul Chrome pe Facebook , ba chiar a creat o extensie a acestuia pe retea care este descarcata saptamanal de 34.000 de ori.


10. Microsoft are cu Facebook un parteneriat istoric, in materie de promovare.


9. Wallmart nu are doar o singura pagina de brand pe Facebook, ci fiecare magazin al sau are cate una.  


8. Groupon se foloseste de Facebook pentru a creste numarul inregistrarilor pe site-ul sau si pentru a atrage noi clienti.


7. Experian se foloseste de pagina sa de brand pentru a incuraja populatia sa faca economii prin intermediul unor citate si intrebari pe Facebook.


6. American Express este foarte avansat in materie de social media. Una dintre aplicatiile sale de pe Facebook  le permite utilizatorilor sa obtina discounturi de la diversi retaileri prin crearea unei legaturi intre cardurile lor si contul de Facebook.


5. CEO-ul AT&T crede despre Facebook ca este o adevarata forta si, drept urnare, o trateaza cu toata atentia si consideratia.


4. Procter&Gamble preconizeaza ca vanzarile generate de Facebook si alte canale social media se vor ridica la 500 milioane de dolari.


3. Electronic Arts a investit 2,75 milioane de dolari in promovarea jocului sau „Battlefield 3”. Reprezentantii Facebook spun ca investitia a generat un ROI de 440%.


2. Fab.com utilizeaza Facebook pentru a consolida relatia cu clientii sai. Oricine posteaza o intrebare pe pagina sa, primeste un raspuns personalizat.


1. Zynga este cel mai important advertiser al Facebook . Compania este dependenta de reteaua de socializare pentru a atrage noi consumatori.

 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016