Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai importante motive pentru care iti pierzi prietenii de Facebook

Tags: facebook, prieteni, unfriend, online, offline

Te lauzi cu o lista impresionanta de prieteni si, brusc, vezi ca numarul acestora scade. Ce se intampla? De ce ti-au dat "unfriend"? Iti prezentam mai jos o lista a unor posibile plauzibile motive, via www.11points.com.
1. Postezi prea des lucruri fara importanta. Acesta este, de fapt, cel mai tare motiv al anularii prieteniei. 
 
2. Postezi regulat comentarii pe teme controversate, cum ar fi politica si religia.
 
3. Ai prea multe postari "inadecvate": glume sexiste, comentarii vulgare, link-uri catre site-uri porno etc. 
 
4. Postarile tale sunt mai rasiste decat iti dai seama. In urma unui studiu aplicat in randul utilizatorilor Facebook din SUA, doar 0,4%  dintre persoane au recunoscut ca au postat comentarii rasiste, dar 8,2% au recunoscut ca au anulat prietenia pe acelasi temei. 
 
5. Vorbesti prea mult despre lucruri obisnuite, ale vietii tale zilnice. Daca ai dubii, poti sa pocedezi in felul urmator: posteaza pe Foursquare cand ajungi la restaurant... pe Twitter cand iti iei pranzul... pe Facebook cand faci o fotografie senzationala... si pe MySpace cand auzi o melodie tare. Altfel risti sa-ti enervezi prietenii de pe toate retelele.
 
6. Faci ceva in viata reala care-i dezgusta pe prietenii tai. Totusi, offline-ul este la baza unui "unlike" doar in 27,5% dintre cazuri, online-ul contand pentru un unlike in proportie de 56,1% (restul de 16,4% nu-si amintesc de ce au refuzat sa mai comunice in social media cu cineva). 
 
 

7. Te-ai despartit de el/ea sau ai divortat. Chiar daca ati decis „sa ramaneti prieteni”, fostul/ fosta nu vrea sa vada ca mergi mai departe cu viata ta.
 
8. Tu ai fost cel care a initiat cererea de prietenie. Cand incerci sa creezi o relatie, il impingi pe celalalt in pozitia de putere. Asadar, cel caruia tu i-ai cerut prietenia este mult mai predispus sa dea "unfriend" decat tine. Destul de trist, asa-i?
 
9. N-ai avut contact fata in fata cu persoana respectiva in mai mult de un an de zile. Putin sub jumatate din cei care au dat "unfriend" (49,3 %) au declarat ca nu au vazut persoana indezirabila in peste un an de zile. 
 
10. Ati fost prieteni buni in liceu, ceea ce nu se mai aplica si acum. 

11. Iti actualizezi starea prea des sau prea rar. 32,7% dintre oameni au declarat ca starea este ideal sa fie actualizata de cateva ori pe saptamana.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016