Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai virale fotografii pe Facebook din toate timpurile: Top 10

Tags: fotografii facebook, fotografii celebre, fotografii virale, top facebook

Ce face o imagine sa devina virala pe Facebook? Calitatea, coloristica ori renumele celui care a postat-o? Daca este sa judecam dupa topul celor mai faimoase fotografii de pe retea, top realizat de Likester, o companie de analiza social media, constatam ca nu e niciuna dintre cele trei variante de mai sus. Succesul pe Facebook este dat mai degraba de emotie.
Pentru realizarea topului celor mai virale fotografii de pe Facebook au fost luate in calcul numarul de like-uri si comentarii pentru fiecare dintre ele si au fost eliminate spam-urile , scrie Business Insider.

Majoritatea imaginilor prezente in top sunt din 2012, fapt oarecum normal avand in vedere ca anul acesta reteaua a atins 1 miliard de utilizatori. Multe dintre fotografiile de succes de pe Facebook transmit emotii puternice ori spun o poveste memorabila.

10. 90s Babies Only a postat aceasta imagine impreuna cu intrebarea „Cine isi aminteste?”. Si-au amintit 1,6 milioane de utilizatori prin like si aproape 64,000 prin comentarii.


9. Cantaretul Matt Rogers a postat aceasta fotografie impreuna cu mesajul „Acest tatic este pe punctul de a fi trimis in teatrele de operatiuni si este nevoit sa isi ia la revedere de la fetita sa abia nascuta”. Postarea a strans peste 1,6 milioane de like-uri si peste 49.000 de comentarii.


8. O femeie de nume Anne Gabbhart a postat aceasta fotografie impreuna cu mesajul: „Dupa 969 de zile, nepoata mea Kaelyn va sarbatori ziua FARA CHIMIOTERAPIE la spitalul St. Judes”. Postarea a primit peste 1,6 milioane de like-uri si peste 56.000 de comentarii.


7. „The new Obama family portrait”, mesaj postat la sfarsitul lui 2011, a adunat peste 1,8 milioane de like-uri si peste 75.500 de comentarii.


6. Olde Towne Antiques & Upholstery a postat aceasta imagine impreuna cu intrebarea „Cati dintre voi recunosc acest film vechi?”. Au raspuns prin like peste 1,8 milioane utilizatori, iar post-ul a primit aproape 90.000 de comentarii.


5. Stronglite a intrebat: „V-ati dori cumva sa fiti in alt loc decat aici in acest moment?” Au raspuns aproape 1,9 milioane de utilizatori prin like si 231.000 prin comment-uri.


4. Mesajul de multumire al lui Barack Obama dupa realegerea sa in functia de presedinte al SUA a adunat peste 2 milioane de like-uri si 84.600 de comentarii.


3. Desi aparent nu foarte relevanta, fotografia spune povestea unei batrane care a fost dusa de catre un taximetrist la un centru de ingrijire a persoanelor varstnice. Vreme de doua ore, taximetristul a plimbat-o prin oras pentru ca aceasta sa vada pentru ultima oara locurile care ii erau atat de dragi. Postarea se incheie cu afirmatia taximetristului: „Nu cred ca fi facut vreodata in viata mea ceva mai important”. Mesajul a adunat peste 2 milioane de like-uri si peste 230.000 de comentarii.


2. Adalia Rose, o fetita in varsta de doar 5 ani sufera de o boala foarte rara care o face sa imbatraneasca prematur. Fotografia a fost postata impreuna cu mesajul „Eu si mama suntem gemene acum. O iubesc!” si a adunat 2,2 milioane de like-uri si peste 31.000 de comentarii.


1. “4 moare years”, fotografia postata de proaspat realesul presedinte al SUA, Barack Obama, a adunat 4,4 milioane de like-uri si peste 200.000 de comment-uri. 

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016