Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cine l-ar vrea pe Bill Gates de Mos Craciun?

Tags: marketing, secret santa, bill gates, reddit

In fiecare an, site-ul Reddit organizeaza cea mai mare sesiune de Secret Santa din lume. Zeci de mii de utilizatori si site-ului primesc cate un partener si-si trimit reciproc cadouri. Cea mai norocoasa a fost anul acesta Rachel care l-a primit tocmai pe Bill Gates.
Rachel povesteste ca s-a inscris pentru activitate si a primit mesajul de confirmare in trei zile. Mos Craciun se ocupase deja sa-i ia adresa si lista de dorinte. Numai ca a fost cu adevarat impresionata cand i-a sosit pachetul si acesta avea nu mai putin de trei kilograme.
 
„Primul lucru pe care l-am vazut a fost o vacuta de plus”, spune ea, din partea lui Bill. Nu si-a dat seama atunci ca e vorba chiar de Bill Gates.
 
De abia dupa ce a deschis felicitarea a aflat cine este cel care i-a mai daruit cartea „Journeys of a Lifetime” de la National Geographic, plus nimicuri cum ar fi produse de machiaj si oja. Bill Gates a si donat catre fundatia Heifner International in numele ei.
 
"Scuze pentru iPad-ul din lista mea de dorinte. Asta chiar a fost ciudat", a declarat Rachel.


Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016