Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Co-fondatorul Twitter ne indeamna sa nu petrecem ore intregi pe site

Tags: twitter, co-fondator twitter, micro-blogging, retele de socializare

Co-fondatorul Twitter, Biz Stone, a declarat recent in cadrul unei conferinte ca utilizarea indelungata a site-ului de micro-blogging este "nesanatoasa". Acesta este de parere ca utilizatorii ar trebui sa foloseasca site-ul pentru a se informa, insa apoi sa il inchida.
Mesajul lui Stone vine dupa ce mai multi utilizatori Twitter au declarat ca site-ul creeaza dependenta, unii dintre ei petrecand aici pana la 12 ore pe zi. Peste jumatate de miliard de oameni folosesc Twitter in intreaga lume, cu toate ca la inceputuri, nimeni nu credea in succesul unui astfel de site.
 
Stone a adaugat: “Nimeni nu credea ca e o idee buna. Imi amintesc ce a spus atunci colegul meu, Evan Williams: Ei bine, nici ingheata nu e o idee buna. Ar trebui sa interzicem inghetata sau putem sa ne bucuram pur si simplu de ceva?”
 
Stone a mai precizat ca nu intentioneaza sa mareasca limita de 140 de caractere, atat cat are un prezent un tweet, dar si ca oamenii ar trebui sa viziteze site-ul pentru a se informa, iar dupa ce au gasit ceva interesant si au invatat ceva, ar trebui sa se deconecteze. Petrecerea multor ore pe un astfel de site este “nesanatoasa” si ar trebui evitata, nu aceasta fiind intentia Twitter, a precizat acesta.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016