Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coca-Cola iti da de gandit: Brandul a lansat o serie de ghicitori online

Tags: coca cola, ghicitori online, ghicitori coca cola, facebook, fani coca cola

Coca-Cola a gasit o modalitate ingenioasa si distractiva de a interactiona cu cei 40 milioane de fani pe care ii are pe Facebook. Impreuna cu o agentie de publicitate, compania a nascocit o serie de ghicititori-URL care le dau fanilor de gandit.
Asa se face ca, din cand in cand, brandul lanseaza provocari online de genul: „The opposite of a frown,/ Turns a bad day upside-down./ There are more than a million,/ And less than a trillion./ So many people with so many styles,/ You can be part of the O _ _ B _ ll _ _ _ S _ _ l _ _ .com”.

Cei care reusesc sa afle raspunsul corect la aceste ghicitori sunt directionati catre o mini-pagina web a Coca-Cola. In cazul de fata, raspunsul corect este „OneBillionSmiles.com”, adresa care face trimitere la un asa-zis barometru al zambetelor de pe Glob.


La fel, se intampla si cu urmatoarea ghicitoare: „It's warm and sandy, right under your feet/ By this crackling fire, good friends will meet./ Fun music is played, by women and men/ You'll think to yourself, "When can we do this again?/ There's nothing more that I desire,/ Than hanging out at AB _ _ _ _ B _ _ _ _ _ _ .com”. De aceasta data insa, raspunsul „ABeachBonfire.com” trimite utilizatorii catre un website in mijlocul caruia troneaza un foc de tabara si cateva sticle de Coca-Cola a caror atingere emite sunete specifice jingle-lui companiei.



Ghicitorile au fost postate nu doar pe contul de Facebook al brandului, ci si pe cel de pe Google+. Ele au fost concepute de agentia Wieden + Kennedy din Amsterdam.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016