Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cocktail Absolut de gusturi si sunete

Tags: absolut vodka, absolut greyhound, cocktail, swedish house mafia, aplicatie facebook

Absolut Vodka este unul dintre brandurile din Romania foarte active in ceea ce priveste comunicarea. Dupa proiectul "It All Starts With An Absolut Blank", care a pus la incercare inclusiv creativitatea romanilor, brandul de bauturi alcoolice vine cu o noua gaselsnita. Tot artistica, insa muzicala.
Pornind de la conceptul "cocktail de gusturi si sunete", Absolut si-a pus de-a dreptul numele pe un mix muzical inspirat din cocktail-ul omonim – „Absolut Greyhound”. Iar pentru asta s-a asociat cu grupul electro pop Swedish House Mafia.



Aceasta asociere inedita dintre Absolut si Swedish House Mafia este comunicata inclusiv prin intermediul unei aplicatii de Facebook – "Absolut Remix" –  in cadrul careia utilizatorii sunt incurajati sa remixeze piesa "Absolut Greyhound".

Aplicatia pune la dispozitia utilizatorilor o gama de efecte si indicatii care faciliteaza transformarea melodiei intr-un remix profesionist. De asemenea, utilizatorii isi pot inscrie in concurs un mix preferat si pot castiga o excursie la Stockholm la concertul Swedish House Mafia sau una dintre cele zece perechi de casti Greyhound.

Asocierea ABOSLUT si Swedish House Mafia va fi promovata si in cadrul urmatoarelor petreceri sustinute de brandul de vodka.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016