Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Compania care-si adjudeca veniturile din reclamele de pe Facebook

Tags: facebook, bani, reclama, sambreel

Facebook a trimis recent o scrisoare catre Sambreel in care o roaga pe aceasta din urma sa renunte la activitate. Cu ce se ocupa Sambreel va intrebati: ii ajuta pe cei interesati sa-si invioreze profilurile de Facebook cu o grafica si fundaluri care de care mai interesante, scrie Business Insider.
Miscarea mai sus-amintita sugereaza faptul ca Facebook nu si-a dat inca seama ce trebuie sa faca in plan tehnic pentru a-i impiedica pe utilizatori sa apeleze la produsul Sambreel, PageRage, cel care afiseaza si reclame peentru care clientii Facebook au platit. 
 
Printre cei care-si fac reclama pe produsul Sambreel se numara Gap, American Express si AT&T.

Utilizatorii Facebook care s-au plictisit de albastrul standard pot merge pe PageRage sa-si descarce una din miile de layout-uri diferite. Cel din stanga se cheama "Lady Gaga" (sic!).
 
In momentul descarcarii temei alese, nu aflam foarte clar ca vom avea parte si de reclama suplimentara fata de ceea ce ne ofera Facebook. Daca optam pentru varianta fara reclame, trebuie sa platim 1,99 dolari.
 
Purtatorul de cuvant al Facebook, Larry Yu, nu a oferit un raspuns imediat la intrebarea de ce nu exista inca o solutie tehnica pentru a impiedica aparitia fundalurilor PageRage atunci cand utilizatorii Facebook intra in cont. A negat insa faptul ca Facebook le-ar permite companiilor adware sa blocheze reclamele Facebook, chiar daca nu este de acord cu acest lucru.

Si totusi Sambreel este inca pe piata si este de parere ca legea este de partea sa, din moment ce nu are niciun fel de relatia contractuala cu Facebook. 
 
PageRage constituie o dubla amenintare la adresa Facebook: reteaua de socializare nu vede niciun banut din reclamele de pe PageRage, iar fundalurile colorate si diverse ameninta tarnsformarea intr-un nou MySpace, chiar inainte ca acesta din urma sa se confrunte cu o drastica scadere a traficului.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016