Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Copiii dati spre adoptie urmariti pe Facebook de parintii naturali

Tags: adoptie, facebook, parinti adoptivi, parinti naturali

Organizatiile caritabile din Marea Britanie avertizeaza ca persoanele care si-au dat copiii spre adoptie ii urmaresc pe acestia pe Facebook si-i contacteaza cauzandu-le stres emotional si psihologic.
Popularitatea retelelor sociale a dus la o crestere a incalcarilor prevederilor legate de contactul neprevazut al parintilor naturali cu copiii dati spre adoptie. Sute de copii adoptati au fost contactati de parintii naturali prin intermediul Facebook.
 
In cele mai grave cazuri, pe langa stresul emotional si psihologic, relatiile copiilor adoptati cu familiile lor s-au destramat din cauza contactului cu parintii naturali, relateaza The Telegraph.
O adolescenta a inceput sa bea si sa fumeze dupa ce a luat legatura cu parintii naturali. Intr-un alt caz, relatat de the Times, doi adolescenti au fugit de acasa dupa ce mama naturala i-a contactat prin intermediul Facebook.
 
"Comunicarea neprevazuta si fara sustinere, contactul si reuniunile dintre familiile adoptive si cele naturale prin intermediul Facebook sau a altor retele sociale a avut deja un effect dramatic asupra adoptiilor" sustine directorul executive al Adoption UK, Jonathan Pearce, citat de The Telegraph. "Asta inseamna ca fenomenul va lua amploare in viitor si ca trebuie sa regandim radical felul in care aranjam si sustinem adoptiile."
 
Anul trecut, British Association for Adoption & Fostering (Asociatia Britanica pentru Adoptie si Adapost) a avertizat ca Internetul faciliteaza tinerilor contactul cu parintii naturali.
Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016