Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu o aplicatie nu se face primavara, dar se ajunge in top: Primola este pe primul loc in clasamentul Facebrands

Tags: primola, aplicatie facebook, top facebrands, campanie, oricum te simti, primola te simte

Cu cei 4 milioane de utilizatori romani, reteaua Facebook nu mai este un instrument de ignorat cand vine vorba despre comunicarea cu publicul. Iar daca unele branduri inca nu se inghesuie sa interactioneze cu fanii in acest nou mediu online, altele in schimb simt deja gustul succesului in retea.
Este si cazul Primola, brand din portofoliul Kandia Dulce, a carei activitate in sfera social media i-a adus si un loc pe podiumul Facebrands.
 
In cadrul celei de-a doua editii a campaniei "Oricum te simti, Primola te simte" – demarata pe 7 martie – Primola a lansat pe Facebook o aplicatie prin care utilizatorii puteau trimite prietenilor cadouri dulci. In decursul celor 8 saptamani de activitate, aplicatia a inregistrat 6.000 de participanti, plasand Primola pe primul loc in topul brandurilor de ciocolata prezente pe Facebook in Romania, top realizat de Facebrands.
 
Folosind aplicatia, utilizatorii au trimis prietenilor sarbatoriti 200 de cadouri reale constand intr-o cutie de praline si 5 tablete Primola. Mecanismul aplicatiei presupunea sa se stranga minim 50 de prieteni care sa trimita sarbatorirului un cadou dulce personalizat cu fotografiile lor de profil. In primele 24 de ore de la momentul lansarii aplicatiei s-au trimis primele 2 cadouri.
 
"Am ales sa reiteram campania Oricum te simti, Primola te simte datorita raspunsului pozitiv al fanilor Primola la cea dintai editie a sa. Comunitatea Facebook Primola a ajuns, de la circa 50.000 de fani acum trei luni, la aproximativ 130.000 astazi; aceste rezultate confirma faptul ca fanii Primola se simt tot mai confortabil cu proiectele online pe care le gandim pentru ei", spune Alin Chiriac, Managing Partner la Strategad, agentia responsabila de aplicatia Primola.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016