Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu Pinterest inainte: S-a lansat prima campanie a unui magazin online romanesc in reteaua de pin-uri

Tags: pinterest, campanie romaneasca, pin, zorilestore, my summer style

Succesul rasunator al platformei de social photo sharing Pinterest a ajuns de ceva vreme si la urechile romanilor, care nu au ezitat sa o testeze. Si pentru ca numarul curiosilor a depasit deja 100.000, fiind intr-o continua crestere, companiile romanesti cu deschidere catre social media incep sa priveasca platforma cu mare interes. Unele dintre ele insa nu s-au oprit doar la privit, ci au trecut deja la actiune.
Este si cazul magazinului online ZorileStore.ro care a initiat pe Pinterest o campanie de promovare a colectiilor de haine si accesorii pentru sezonul de vara 2012, marcand o premiera in acest sens pentru piata locala.
 
Campania "My Summer Style" a demarat pe 15 iunie, iar vreme de doua luni utilizatorii Pinterest din Romania pot crea o tinuta de vara folosind produsele magazinului online. Tinuta o pot castiga apoi prin tragere la sorti.

Pentru a intra in campanie, doritorii trebuie sa detina un cont activ pe Pinterest, sa creeze un Board numit "My Summer Style", unde sa-si construiasca tinuta de vara dorita si sa trimita link-ul aferent la adresa specificata in regulamentul campaniei.
 
In perioada 15 iunie -15 august, patru dintre participantii la "My Summer Style" vor primi, prin tragere la sorti, un voucher in valoare de 500 de lei de la ZorileStore.ro.

Campania a fost dezvoltata de The Connector & Partners la initiativa a cinci bloggeri activi pe Pinterest.

"Interesul pentru Pinterest in Romania a crescut destul de rapid. In ianuarie, platforma era vizitata de peste 20.000 de romani. Trei luni mai tarziu erau deja 100.000 de romani. Saltul este mare cu toate ca numarul nu poate fi comparat cu adoptia retelelor sociale cu traditie. ZorileStore.ro a vrut sa experimenteze si acest lucru e foarte important pentru o companie din online care este atenta la noile tendinte", spune Cristian Manafu (Senior consultant The Connector & Partners).
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016