Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum arata biroul perfect pentru un antreprenor de succes

Tags: birou oameni de afaceri, birou antreprenori, spatiu de birou, decor interior birouri

Orice antreprenor viseaza sa aiba un birou spatios, luminat si decorat in functie de preferintele si hobby-urile sale. Acesta nu trebuie sa fie nici prea mare, nici prea mic, nici prea incarcat si aglomerat, nici prea simplu. De asemenea, acesta nu trebuie sa fie amplasat in centrul angajatilor, dar nici sa fie izolat. Pe scurt, oamenii de afaceri viseaza la biroul perfect.
Dar cum arata perfectiunea? Ar putea fi aceasta atinsa? Pentru fiecare antreprenor de succes, un birou perfect inseamna un birou amenajat, decorat si aranjat asa cum ii place lui, iar astazi vom prezenta preferintele unui om de afaceri din Cluj Napoca.

Receptie

Receptia este primul loc pe care il vede un client, colaborator sau investitor atunci cand intra in compania ta, de aceea, trebuie decorat astfel incat sa te reprezinte. Ai grija sa nu cazi in capcana si din dorinta de a incerca sa pari ceeea ce nu esti, sa nu devii ...exagerat. Acest exemplu imbina perfect mediul de munca modern si performant, adaptat la conditiile de munca din prezent.




Sala sedinta

Sala de sedinte este una dintre incaperile careia trebuie sa ii acorzi cea mai mare atentie, tinand cont de faptul ca reprezinta locul in care vei discuta cu persoane importante, atat din interiorul, cat si din exteriorul companiei tale. De aceea, fiecare element de decor trebuie ales cu stil si bun gust, iar spatiul trebuie sa fie suficient de incapator pentru intalnirile cu mai multe persoane si sa fie accesibil pentru sedintele la care vei oferi o gustare sau vei face pauza de cafea.



Birou director

Biroul directorilor este de obicei un spatiu confortabil, in care acestia se simt bine si se pot concentra asupra sarcinilor zilnice. In timp ce unii lideri prefera spatiile mici, amplasate oarecum central si ingradite doar de geamuri, pentru a observa activitatea angajatilor, altii prefera spatiile mai mari si mai retrase.



Spatiul de munca

Saptiul in care angajatii isi desfasoara activitatea reprezinta universul afacerii tale. Tine cont ca de munca lor depinde succesul sau esecul afacerii tale, asadar incearca sa le creezi un mediu de munca agreabil, cu aparatura, lumina si temperatura necesara.



Foto


Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016