Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum arata un bloggerul roman?

Tags: blogger, blogosfera, barbati, twitter

Vorbind despre profilul sau general, bloggerul roman are intre 14 si 18 ani, e barbat si locuieste in Bucuresti, conform unui studiu despre blogosfera romaneasca realizat de cei de la Zelist.
Datele ne spun ca 45,7% dintre bloggeri sunt adolescenti. In plus, 57,3% dintre bloggeri sunt barbati. Cele mai multe bloguri, 43,1%, sunt create in Bucuresti, polul opus, al zonei cu cele mai putine bloguri fiind ocupat de Maramures, cu 1,6. A fost luata in calcul si zona Chisinau/Basarabia, cu o contributie de 0,3% bloguri.
 
Numarul de bloguri active in mai 2011 a scazut cu 26,9% fata de mai 2010, iar numarul total de bloguri a crescut cu 15,04% fata de luna mai a anului trecut. Cele mai multe dintre acestea se gasesc pe platforma Blogpost (73.489), urmata de bloguri pe domenii .ro si de bloguri cu alte domenii.
 
Bucuresti este zona unde se inregistreaza si cele mai multe conturi de Twitter (49,7%), cei mai multi utilizatori ai acestei retele avand varste intre 19 si 24 de ani, majoritatea fiind barbati (54,3%).
 
Numarul conturilor active de Twitter a crescut cu 25,42% fata de mai 2010, iar numarul total de conturi Twitter a crescut cu 60,78%, fata de aceeasi perioada a anului trecut.


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016