Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum au aratat Premiile Grammy pe retelele de socializare

Tags: grammy 2012, premiile grammy, canale social media

A 54-a editie a Premiilor Grammy ce a avut loc duminica a inregistrat un real succes, atat pe canalele TV, cat si in mediul online, noi recorduri fiind doborate in ceea ce priveste comentariile pe retelele de socializare: aproximativ 13 milioane.
Recordul absolut a fost atins de cantareata britanica Adele, inregistrandu-se peste 10.000 de tweet-uri pe secunda in momentul in care aceasta a castigat premiul pentru Albumul Anului. Acesta a fost momentul care a prilejuit cele mai multe tweet-uri din seara respectiva.
 
Pe locul doi ca numar de tweet-uri s-a situat Chris Brown, acesta primind multe comentarii negative legate de abuzurile sale din trecut. Controversata cantareata de hip-hop, Nicki Minaj, a fost a treia cea mai discutata artista, aceasta fiind si cea mai criticata, majoritatea comentariilor la adresa sa fiind negative.

 

Tweet-urile legate de moartea lui Whitney Houston au fost de asemenea extrem de numeroase, avand in vedere ca nefericitul eveniment s-a produs chiar cu o seara inaintea decernarii premiilor Grammy. In ceea ce priveste reactiile oamenilor la tributul adus lui Whitney Houston, 73% dintre comentarii au fost pozitive sau neutre si 26% au fost negative.
 
Premiile Grammy nu au avut un succes incredibil doar pe Twitter, acestea au reusit sa stranga o audienta record si in fata televizoarelor: peste 39 de milioane de telespectatori au vizionat evenimentul la TV, aceasta fiind cea mai mare audienta inregistrata din 1984, atunci cand Michael Jackson a castigat opt premii.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016