Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum isi imaginau oamenii in 1899 ca va arata lumea in anul 2000

Tags: anul 2000, pictori francezi, cum isi imaginau lumea in 2000, franta

In anul 2000, cum iti imaginai ca va arata lumea in 2012? Probabil ca nu foarte diferita de cum este in prezent. Dar cum isi imaginau oare oamenii in anul 1899 ca va arata lumea in 2000? Asta este o cu totul alta poveste.
Ori de cate ori vedem cum si-au imaginat oamenii din trecut ca vor arata vremurile prezente, nu ne putem abtine sa nu zambim putin. In anul 1899, oamenii nu stiau ca vor exista tablete, smartphone-uri sau LCD-uri, puteau doar sa isi imagineze ca vor exista versiuni mult mai complicate ale produselor cu care ei erau familiarizati deja.
 
Urmatoarele picturi au fost realizate de Jean-Marc Cote si alti artisti francezi in Franta anilor 1899, 1900, 1901 si 1910.











Toate generatiile viseaza la masini zburatoare.



Via Gizmodo
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016