Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sunt decorate 5 dintre cele mai impresionante birouri ale oamenilor de succes din intreaga lume

Tags: spatii de birou, amenajare birouri, birouri personalizate, birouri oameni de afaceri

Oamenilor de succes nu le place sa glumeasca atunci cand vine vorba de amenajarea spatiului lor de birou, pentru ca acesta este locul care ii ajuta sa devina creativi, sa se mentina sanatosi si relaxati, pentru multe ore in fiecare zi.
Iata cum arata cinci dintre cele mai impresionante birouri ale oamenilor de succes din intreaga lume:
 
1. Ariana Huffington, Redactor Sef la The Huffington Post
 
Ariana Huffington spune ca ii plac lucrurile transparente, motiv pentru care a ales ca spatiul ei de birou sa ii permita sa vada ceea se petrece dincolo de usa ei, iar ceilalti, de asemenea pot vedea in biroul sau. Aceasta adora si sa citeasca, de aceea si-a pastrat cateva dintre cartile preferate la indemana.

 
2. Herb Greenberg, CNBC
 
Acesta si-a asezat biroul exact in centrul studioului de stiri, un loc in care agitatia este continua, nebunia este mare, iar timpul este scurt, ceea ce nu ii permite sa se concentreze cu adevarat la ceea ce are de facut. Acesta detine patru monitoare, conectate la calculator si la un televizor, fiecare pentru atributii specifice.

 
3. Kevin Chou, CEO si co-fondator Kabam
 
Kevin prefera sa lucreze intr-un spatiu deschis, in apropierea angajatilor sai, fara sa aiba bariere de comunicare, dar si fara intimitate, ceea ce reprezinta un mic inconvenient, insa aceasta "deschidere" este cea care l-a adus in top, sustine chiar el. 

 
4. Jeff Jordan, Partener General Andreessen Horowitz
 
Jordan iubeste lumina naturala, culorile, arhitectura si operele de arta, asa cum se vede, dupa modul in care si-a personalizat singur biroul, cu obiecte decorative pe care si le-a comandat de pe un site.

 
5. Dan Ariely, autor si profesor la Duke
 
Lui Ariely ii place ca fiecare zi sa fie altfel, de aceea biroul sau este amenajat astfel incat oricine il viziteaza sa fie placut impresionat. Locul in care isi petrece zilele de munca este amenajat cu un spatiu destinat masajului si cu un fotoliu comfortabil, unde poate trage un pui de somna, recomandat de un terapeut profesionist.  



Sursa foto: LinkedIn

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016