Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum va promova Obama platforma Google+

Tags: promovare, google plus, hangouts, barack obama, casa alba

Parte integranta a Google+, optiunea Hangout nu a facut cine stie ce furori, insa acest lucru este pe cale sa se schimbe, intrucat platforma de socializare a gasit o metoda grozava de a o face cunoscuta. Iar pentru asta l-a luat drept promoter pe insusi Barack Obama, presedintele SUA.
Hangout este un chat video menit sa faciliteze comunicarea dintre membrii Google+. Optiunea permite participarea a mai multi utilizatori in acelasi timp, fiind disponibila inclusiv pe dispozitivele mobile, smartphone-uri sau tablete.

Pentru ca optiunea Hangout este practic unica in pesajul social media, Google si-a propus sa o faca cunoscuta publicului larg invitandu-l pe Barack Obama sa sustina o videoconferinta prin intermediul acesteia.

Videoconferinta are ca tema speech-ul pe care presedintele american il sustine la fiecare inceput de an in fata Congresului. Cunoscut sub numele de „State of Union Address”, acest discurs ofera ocazia institutiei prezidentiale de a-si prezenta proiectele pentru anul in curs.  

Pe 30 ianuarie, membrii Google+ ii vor putea adresa live intrebari presedintelui Barack Obama, care va fi online pe pagina Google+ a Casei Albe vreme de 45 de minute. De asemenea, filmuletul va fi transmis live si pe website-ul institutiei prezedentiale,  whitehouse.gov.     

Potrivit oficialilor de la Casa Alba, nu se va interveni in niciun fel in discutia dintre presedinte si membrii Google+, intrebarile nefiind cenzurate sau supuse unui proces de selectie.

„Pentru ca interactiunea online sa fie interesanta, aceasta trebuie sa fie onesta. Vrem sa le oferim americanilor posibilitatea de a pune intrebarile care conteaza pentru ei”, spune directorul strategiei online de la Casa Alba.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016