Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce am eu nevoie de o comunitate pentru site?

Tags: comunitate, trafic site, crestere site, dezvoltare comunitate online, blog

Nu numai ca ai nevoie de o astfel de comunitate, dar va trebui sa pastrezi legatura cu membrii ei si si sa intretii atmosfera din interiorul acestei comunitati in mod constant.


Un blog sau un site se dezvolta numai si numai prin vizitatorii sai care vor alege sau nu sa spuna si altora despre pagina respectiva, vor cumpara produse de pe site, vor lasa comentarii, vor participa la concursuri, se vor comporta, mai exact, ca o comunitate.

E bine sa le oferi inca de la inceput o platforma separata de tip forum sau blog. Astazi, multe site-uri prefera sa isi creeze un blog prin care sa administreze mai usor parerile comunitatii si prin care sa isi apropie, in acelasi timp, vizitatorii.

Asa ca poti opta pentru aceasta varianta daca vrei ca potentialii cumparatori sa cunoasca si fata umana a oricarei afaceri. Si nu trebuie sa uitam ca, in definitiv, oamenii vor cumpara intotdeauna mult mai mult de la oameni, nu de la logo-uri.

O comunitate te ajuta sa iti fidelizezi vizitatorii, sa ii faci sa iti viziteze des pagina, sa ii transformi ulterior in clienti, mai ales daca ai un blog si planuiesti sa vinzi pe viitor si anumite produse.

In plus, iti asiguri o crestere constanta a traficului pe blog pentru ca nu permiti fluctuatii ale numarului de vizitatori tocmai pentru ca gestionezi corect comportamentul acestora pe site.

De asemenea, in momentul in care vei dori sa organizezi un eveniment, te vei putea baza pe un numar cert de participanti, acestia urmand sa faca parte, evident, din acea comunitate pe care ai avut grija sa o dezvolti in mod constant.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016