Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De vanzare: YAHOO

Tags: de vanzare, yahoo, bartz, media

Pe langa faptul ca si-au concediat directorul executiv intr-un mod aparte, actionarii Yahoo au decis acum sa puna compania in vanzare, scrie Business Insider.
Sursa pe care Wall Street Journal o citeaza in cazul concedierii lui Bartz a declarat pentru ziar si faptul ca "Yahoo este deschis in fata ofertelor de cumparare". E ca si cum si-ar fi infipt un anunt pe peluza din fata pe care scrie "DE VANZARE". 
 
Consiliul a concediat-o pe Bartz, spune sursa WSJ, dupa ce a studiat vreme de doua saptamani registrele companiei si dupa ce a conchis ca Bartz nu s-a descurcat prea bine. Daca asa stau lucrurile, lumea se intreaba acum de ce i-a luat consiliului doi ani sa ajunga la concluzia pe care toti ceilalti o vehiculau de ceva vreme.
 
Yahoo nu se poate bucura de un tratament minune. Compania trebuie sa se multumeasca cu faptul ca este acum o companie de media, axata pe continut si comunicare, iar investitiile aici trebuie sa curga. Trebuie sa se axeze pe acest domeniu si sa-si focalizeze resursele in consecinta. Si mai are nevoie de un lider cu viziune si cu abilitati de implementare a acesteia.
 
Problema cu elementele enumerate anterior consta in faptul ca, din moment ce consiliul este la fel de multumit cu ideea de a vinde Yahoo, este mai greu de identificat acest lider. In acelasi timp, compania pare a se afunda si mai adanc in purgatoriul in care se zbate in ultimul timp.
 
 
Autor: Petru Scraba


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016