Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Entuziastii Google s-au suparat pe farsa cu inchiderea YouTube

Tags: marketing, google, 1 aprilie, youtube, youtube se inchide

Google a fost intotdeauna tare la farsele de 1 aprilie. De fapt, el a fost cel care a pornit traditia in industria tech (care, in 2013, i-a atras pe cei de la Twitter, Netflix, Hulu si multi altii).
Incepand cu anul 2000, cand Google si-a pacalit utilizatorii spunand ca a creat un program care le permite sa faca diverse cautari folosindu-si mintea. Google si-a atras comentarii pozitive, in general. Cu exceptia anului acestuia.
 
Anul acesta, Google a generat un videoclip in care anunta ca va inchide YouTube-ul. Ceea ce a fost menita a fi o gluma buna (stati linistiti, cele 4 miliarde de ore de video incarcate nu pleaca nicaieri), s-a transformat intr-o problema de PR. Ce au anuntat ei? Ca mai aveam pana la ora 12 noaptea timp pentru a incarca ce clipuri mai doream. La acea ora urma sa se inchida site-ul pentru ca, vreme de 10 ani (pana in 2023, adica), fondatorii sa aleaga cel mai bun clip filmat vreodata.
 
Fanii si-au adus aminte de faptul ca Google are de gand, de-adevaratelea de data asta, sa inchida Google Reader, de aici si nenumaratele critici primite pe Twitter: "Tinand cont de costurile implicate in crearea acestui clip, Google si-ar fi permis sa mai tina Google Reader in viata inca cinci ani", spune unul dintre mesajele suparate postate pe aceasta retea de socializare.

In clipul postat de Youtube apar toate vedetele serviciului de sharing, printre care Charlie („Charlie bit my finger“), David („David after dentist“) sau Matt Harding („Where the hell is Matt?“). 
 
Citeste mai mult: adev.ro/mkjf2w

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016