Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook a atins miliardul

Tags: facebook, utilizatori, numar utilizatori, 1 miliard

Cu trei luni inainte de sfarsitul anului si de asteptarile unora, iata s-a intamplat minunea: Facebook a atins oficial un miliard de utilizatori. Cifra a fost confirmata de insusi CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg.
„In aceasta dimineara, sunt peste un miliard de persoane care utilizeaza Facebook in mod activ. Daca cititi acest mesaj, va multumesc pentru ca mi-ati dat ocazia mie si micii mele echipe sa va fim de folos. Sa ajuti un miliard de persoane sa comunice este minunat si este de departe lucrul de care sunt cel mai mandru din viata mea. Sunt horatat sa lucrez in fiecare zi pentru a face Facebook mai bun si poate intr-o zi vom reusi sa conectam si restul lumii”, spune Mark Zuckerberg intr-o postare pe blogul companiei.

Facebook a atins pragul de 955 milioane de utilizatori activi in iulie 2012, reusind sa adune inca 45 milioane de utilizatori activi in doar trei luni.

Lansata in 2004, reteaua de socializare a avut nevoie de patru ani pentru a atinge cifra magica de 100 milioane de utilizatori, insa din 2008 incoace cresterea sa este de neoprit.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016