Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook, a treia tara din lume

Tags: facebook, tara, numar utilizatori, date facebook

De curand, cea mai mare retea de socializare a anuntat ca a depasit un miliard de utilizatori activi in intreaga lume. Daca este sa luam in considerare acest numar si il raportam la numarul de locuitori ai unei tari, Facebook ar fi a treia din lume, dupa China (1,34 miliarde de locuitori) si India (1,17 miliarde).
Peste jumatate din 'locuitorii' virtuali ai acestei tari, adica circa 600 de milioane, se conecteaza de la telefonul mobil si 522 de milioane acceseaza site-ul zilnic, informeaza AFP.

Cel mai mare numar de utilizatori ai Facebook se afla in SUA (166 milioane), urmate de Brazilia (58 milioane), India (55 milioane), Indonezia (47 milioane) si Mexic (38 milioane).

Facebook este primul site de socializare online in majoritatea tarilor, exceptie facand Rusia, care numara 10 milioane de utilizatori, dar este depasit de Odnoklassniki si VKontakte, si China, unde este interzis.

Reteaua sociala are 140,3 miliarde de prietenii, butonul „Like” fiind tastat de peste 1.130 miliarde de ori. Pe site au fost postate in total 219 miliarde de fotografii, 62,6 milioane de piese muzicale, ascultate de 22 miliarde de ori.

Facebook a avut a doua intrare la Bursa, ca valoare, din istoria americana: cei 16,02 miliarde de dolari din 18 mai au fost depasiti doar de grupul de carti de credit Visa, cu 17,9 miliarde de dolari în 2008.

Facebook a creat cei mai tineri miliardari din lume: patronul Mark Zuckerberg si unul din co-fondatorii sai, Dustin Moskovitz, au fiecare 28 de ani.

Reteaua sociala avea, la sfarsitul lunii iunie, 3.976 salariati si parese ca intentioneaza sa mai angajeze cateva mii.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 22-Oct-2012 23:36:11
Ce comparatie idioata....facebook e un loc unde e bine sa nu fii ; dar fudulia si prostia e mare....

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016