Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook aduce reclamele pe mobil

Tags: facebook, reclame mobile, publicitate, smartphone, tablete

Intr-o lume asaltata de dispozitive inteligente si mobile, viitorul pare sa apartina celor care stiu cum si cand sa se foloseasca de ele. Si intrucat Facebook isi doreste prea mult un viitor pentru a trece nepasator pe langa oportunitatile pe care tehnologia i le aseaza dinainte, compania si-a propus sa-si extinda serviciile de publicitate inclusiv in aceasta directie.
Facebook pregateste un produs care sa permita rularea reclamelor pe sistemele mobile, fie ele telefoane inteligente sau tablete. Produsul se vrea a fi unul complex, in sensul ca ar permite inclusiv afisarea continutului animat si video.
Decizia este oarecum de inteles intrucat s-ar parea ca lipsa reclamelor mobile influenteaza in mod negativ realizarile si veniturile sale. In prezent, compania nu ruleaza niciun fel de reclame prin intermediul aplicatiilor sale mobile, asta in ciuda faptului ca peste 425 milioane de persoane acceseaza Facebook in fiecare luna prin intermediul smartphone-urilor si a tabletelor.
Potrivit unor surse citate de Financial Times, Facebook a initiat deja discutii cu unii adevertiseri pentru a apela la ceea ce compania numeste „Featured stories”. Din cate se pare noul serviciu de publicitate mobila va fi lansat oficial in luna martie, inainte de listarea companiei la bursa.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016