Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook Cards, noua generatie de carti de vizita

Tags: facebook cards, moo, carti de vizita, facebook timeline

Experienta de pe Facebook poate iesi de acum la lumina, din spatiul online direct in lumea reala. Asta pentru ca o companie americana a gasit o metoda ingenioasa de a-si face reclama si a-si spori vanzarile.
MOO, cunoscuta pentru ale ei MiniCards (carti de vizita de dimensiunea unui pachet de guma), va da probabil lovitura dupa ce a incheiat un parteneriat cu Facebook pentru realizarea unor carti de vizita. Dar nu este vorba despre orice fel de carti de vizita, ci despre unele care folosesc ca macheta coperta si datele de contact ale celor care au un cont de Facebook, varianta Timeline.   
Pentru realizarea cartilor de vizita, MOO a creat o aplicatie ce colecteaza datele utilizatorilor direct de pe Facebook. De altfel, in cadrul campului „Despre”, la sectiunea „Informatie de contact” apare o iconita care permite accesarea aplicatiei MOO si lansarea comenzii.
Facebook Cards sunt disponibile in pachete de 50 de bucati si au preturi cuprinse intre 15 dolari (pentru 50 de bucati) si 60 dolari (pentru 200 bucati).  Iar pentru ca succesul sa fie garantat, compania va realiza gratuit cate un pachet de carti de vizita pentru primii 200.000 de clienti, adica nu mai putin de 10 milioane de carti de vizita personalizate.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016