Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook cedeaza in fata vedetelor si le va lasa sa foloseasca pseudonime

Tags: facebook, vedete, pseudonime, verificare cont, lady gaga

Facebook, retea care se lauda pentru faptul ca nu permite infiintarea conturilor decat daca acestea se bazeaza pe nume reale, le-a facut persoanelor publice o concesie si le va permite acestora sa-si afiseze numele de scena, si nu cel din certificatul de nastere, relateaza techcrunch.com.
Cei care vor avea conturi verificate vor obtine un loc mai bun pe lista de sugestii a Facebook, "Paginile la care sa te inscrii". Utilizatorii trebuie sa se inscrie cu numele adevarat, numai ca acesta va fi afisat ca informatie despre persoana respectiva. Este o buna metoda pentru a se asigura ca fanii nu se inscriu la pagini false si ca Zuckerberg face un pas inaintea Twitter in lupta pentru mentinerea interesului utilizatorilor.
 
Cum are loc schimbarea propriu-zisa? Anumiti utilizatori cu multi fani vor fi instiintati de catre Facebook ca au primit o noua optiune, aceea de verificare a identitatii. Nu poti opta singura pentru acest pas, trebuie sa fii ales. Acesti utilizatori vor fi rugati sa trimita o poza autorizata (de pe un act de identificare), care va fi stearsa dupa verificare. Abia apoi vor primi optiunea de a-si adauga un nume alternativ care poate fi folosit pentru a fi gasiti pe motoarele de cautare, nume care poate fi afisat langa numele real in paranteze sau ca inlocuitor.

De exemplu, Stefani Germanotta, nimeni alta decat Lady Gaga, poate folosi aplicatia Verified Accounts pentru a-si afisa numele sub forma "Stefani Germanotta (Lady Gaga)" sau simplu "Lady Gaga", Stefani Germanotta urmand sa apara doar in pagina „Despre” a profilului ei.
Prin urmare, Lady Gaga va aparea mult mai frecvent intre sugestiile de abonare. In plus, cei care-i iubesc muzica nu s-ar mai abona accidental la contul unei persoane care are acelasi nume de botez sau al uneia care se ocupa cu spamming-ul.

Facebook va aproba "manual" fiecare nume alternativ in parte. Spre deosebire de programele de verificare ale Twitter sau Google+, cel al Facebook nu va contine si o forma grafica de atentionare ca pagina vizualizata este una aprobata, ceea ce ar putea slabi forta programului de ghidare a utilizatorilor.

Asadar, in curand, nu-i veti mai cere prietenia lui Calvin Broadus, ci lui Snoop Dogg.


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016