Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook domina lumea: Cum arata harta social media

Tags: facebook, harta facebook, top retele sociale

Facebook este intaia, cea mai mare si cea mai populara retea de socializare din lume. Iar dupa cum arata unele date, suprematia sa inca se extinde.
La fiecare sase luni, analistul social media Vincenzo Cosenza realizeaza  Harta Retelelor Sociale, care harta se dovedeste a fi o mare albastra pe nume Facebook.

Reteaua sociala fondata de Mark Zuckerberg este cea dintai optiune in materie de social media in 127 de tari din cele 137 analizate. In ultimele sase luni, in marsul sau neobosit de a domina lumea, Facebook a castigat atentia si primul loc in alte patru tari: Armenia, Kargastan, Letonia si Vietnam.



Datele mai arata ca Asia este principalul contributor la cresterea influentei Facebook. Cu cei 278 milioane de utilizatori ai sai, Asia a surclasat batranul continent european, care are 251 milioane de utilizatori. Europa este urmata in clasament de America de Nord (243 milioane utilizatori), America de Sud (142 milioane utilizatori), Africa (52 milioane utilizatori) si Oceania (15 milioane utilizatori).

Principalii concurenti ai Facebook, daca este sa luam in calcul numarul total de utilizatori, este reprezentat de V Kontakte si Odnoklassniki, platforme social media locale care detin suprematia in Rusia, Qzone, cea mai utilizata in China si Cloob, reteaua Iranului.

Aceste patru retele sunt practic singurii concurenti redutabili ai Facebook la nivel mondial.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016