Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook este al doilea cel mai mare furnizor de publicitate pe mobil din lume

Tags: facebook, publicitate pe mobil, venituri facebook, publicitate facebook

Facebook a anuntat recent ca 14% din veniturile rezultate din publicitate provin din zona de mobile. Asadar, daca in cel de-al treilea trimestru al anului veniturile din publicitate ale gigantului social media se ridica la 1,09 miliarde dolari, asta inseamna ca veniturile provenite din publicitatea pe mobil se ridica la valoarea de 152,6 milioane dolari.
Iar daca lucrurile se pastreaza in aceleasi date pana la sfarsitul anului, rata veniturilor din publicitatea pe mobil se va ridica la 610,4 milioane dolari pe an. In plus, daca rata de crestere se mentine, aceasta valoare va atinge curand 1 miliard de dolari.

Toate aceste date fac din Facebook cea de-a doua cea mai mare companie de reclame mobile din lume, dupa Google, desigur. Oricum, la momentul de fata, reteaua de socializare a depasit Pandora, care lucreaza cu reclame pe mobil de mai bine de un an.

 In luna august, erau voci care spuneau cu ingrijorare ca o crestere a numarului de utilizatori care acceseaza Facebook de pe mobil va afecta serios veniturile obtinute din publicitate. Realitatea a aratat insa ca dimpotriva, acestea au crescut. Cel putin in acest trimestru al anului.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016