Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook isi imbunatateste designul. Uite cum va arata

Tags: facebook timeline, interfata facebook, retea de socializare

Facebook Timeline a pregatit lansarea noului design, mult mai bogat, pentru utilizatorii din intreaga lume, pe care l-a testat in luna decembrie.
Utilizatorii din intreaga lume vor observa modificari importante la noua interfata, care va introduce un nou set de optiuni in partea de sus a paginii, sub poza de profil. Acestea vor fi afisate diferit, iar informatiile vor fi incluse intr-o singura coloana.
 
Fiecare utilizator isi poate aseza dupa cum doreste continutul din partea de sus a Timeline-ului, datorita functiei Collections manager. Aceasta va permite eliminarea elementelor de care utilizatorii nu au nevoie, iar casetele de continut afisate in coloana din dreapta de asemenea pot fi aranjate dupa bunul plac.
 
Asta inseamna ca putem aseza optiunile Photos, Maps, Likes si toate celelalte in functie de cat de mult avem sau nu nevoie de ele. In plus, fiecare utilizator va avea posibilitatea de a elimina casetele cu informatii pe care nu le foloseste.
 
Prima tara in care a fost deja introdus noul design al retelei de socializare este Noua Zeelanda, iar primele reactiile se pare ca sunt contradictorii.
 
Facebook este una dintre retelele de socializare preferate ale utilizatorilor din intreaga lume. Numarul romanilor care au conturi pe aceasta retea a depasit pragul de un milion de utilizatori, ceea ce inseamna 24% din populatia tarii.
 
Site-ul web a fost creat de Mark Zuckerberg in anul 2004 cu scopul de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a contacta atat persoane apropiate, cat si persoane necunoscute, devenind in timp unde dintre cele mai de succes retele sociale din lume.
 
Facebook era la origine o retea sociala cu circuit inchis pentru studentii Universitatii Harvard, dezvoltandu-se apoi pentru mai multe universitati americane, iar in anul 2006 a fost deschisa tuturor. Reteaua de socializare a devenit populara rapid, dar si controversata si a fost chiar interzisa in cateva tari din Orientul Mijlociu.




Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016