Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook nu trage cu ochiul la corespondenta personala

Tags: facebook, corespondenta personala, android, sms, mms

Cel putin nu fara ca tu sa fi fost in prealabil de acord. Asta spun reprezentantii companiei ca reactie la acuzatiile unui cotidian britanic, care a sugerat intr-un articol ca Facebook ar citi mesajele text trimise de catre utilizatorii aplicatiei mobile a retelei de socializare.
“Sunday Times a realizat o teorie conspirationala foarte creativa, dar sugestia ca noi am citi in secret mesajele oamenilor este de-a dreptul ridicola”, spune Iian Mackenzie, seful de comunicare pe Europa al Facebook intr-un post publicat pe retea.
 
Potrivit Sunday Times, Facebook trage cu ochiul la mesajele private ale utilizatorilor pe baza acceptului acestora de a instala si utiliza aplicatia pe telefoanele Android. Se pare ca odata ce si-au dat acordul, aplicatia Facebook permite vizualizarea SMS-urilor si MMS-urilor salvate pe telefon.


 
Reprezentantii companii resping aceste afirmatii, insa admit ca la instalarea aplicatiei exista o solicitare de acord privind accesarea mesajelor utilizatorilor, acest lucru fiind necesar pentru testarea unei noi optiuni a Facebook.
 
“Solicitarea de acord este bine evidentiata pe pagina de download a aplicatiei pentru Android si anticipeaza un nou program care le va permite utilizatorilor sa integreze anumite functii de pe Facebook in textele lor. Totusi, afara de cateva operatiuni limitate de testare, nu am lansat nimic de genul acesta si, drept urmare, nici nu ne-am folosit de posibilitatea de a accesa mesajele private ale utilizatorilor. Cand vom face asta, ei vor vedea exact ce se intampla”, mai spune Mackenzie.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016