Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook pregateste artileria grea: reclamele video

Tags: reclame facebook, publicitate facebook, reclame video facebook

Cu riscul de a-si plictisi si chiar enerva utilizatorii, dar nadajduind sa faca pe plac investitorilor si advertiserilor, Facebook planuieste sa introduca de anul viitor reclamele video, informeaza Advertising Age.
Noile tipuri de reclame vor fi disponibile inca din primavara lui 2013, cel mai tarziu in luna aprilie. Astfel, advertiserii vor putea sa isi targeteze fanii cu reclame video ce vor aparea in News Feed atat in varianta desktop, cat si in varianta mobile.

Lungimea acestor filmulete nu va depasi 15 secunde, fata de cele TV care, in general, nu depasesc 30 de secunde. De asemenea, ele vor fi de tip „autoplay”, adica vor rula automat, fara ca utilizatorii sa dea „play”.

Ulterior, aceste reclame vor migra si catre coloanele din stanga si din dreapta a paginii de Facebook, acolo unde deja exista reclame display.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016