Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook pregateste o versiune Timeline pentru branduri

Tags: facebook, timeline, branduri, timeline branduri

A generat uimire si rumoare in lumea social media. Unii s-au entuziasmat vazand-o, altii mai conservatori au blamat-o si i s-au opus. Chiar si asa insa, Facebook nu pare sa renunte la versiunea sa Timeline. Ba dimpotriva, are grija sa o implementeze si in cazul paginilor branduite.
Noua interfata a Facebook, cea care se vrea a fi un fel de poveste a vietii, urmeaza sa fie adaptata si profilelor create si gestionate de catre companii. Asta chiar daca noua versiune nu a fost inca pe deplin implementata la nivelul utilizatorilor din toata lumea, urmand ca procesul sa fie finalizat abia peste cateva saptamani.
Potrivit Business Indider, Facebook va lansa Timeline pentru branduri la sfarsitul lunii viitoare, cel mai probabil in cadrul Facebook Marketing Conference, un eveniment dedicat in exclusivitate marketerilor si care va alea loc pe 29 februarie.
Desi compania nu a confirmat o astfel de lansare, alegerea ar fi plauzibila intrucat conferinta Facebook are ca tema centrala modul in care brandurile se pot folosi de social media pentru a se promova si dezvolta intr-un mod surprinzator.   
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016