Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook reinventeaza relatiile cu clientii

Tags: facebook, relatii cu clienti, customer care, branduri, optiune

Ne place sau nu, pasim tot mai apasat intr-o era a comunicarii social-media. PR-ul clasic este pe cale sa dispara, iar Facebook pare sa faca toate eforturile in sensul acesta. Platforma de socializare a crescut si s-a dezvoltat continuu, iar schimbarile pur si simplu nu mai contenesc.
Dupa ce a lansat Facebook Timeline, ultima gaselnita a companiei este dedicata in special brandurilor si urmareste sa reinventeze ceea ce numim customer care sau relatiile cu clientii.

Site-ul de socializare testeaza o noua optiune care sa le permita companiilor sa primeasca mesaje private de la fanii lor de pe Facebook, relateaza thenextweb.com.

Astfel, companiile vor avea ocazia de a interactiona cu clientii lor mult mai facil si mai temeinic. Pe de alta parte, acest lucru va scadea numarul sesizarilor ramase fara raspuns datorita dificultatilor de a accesa canalele obisnuite.

De asemenea, consumatorii vor gasi aceasta noua optiune foarte utila, avand posibilitatea de a comunica si in particular cu brandurile pe care le apreciaza in retea.

Dar cum fiecare schimbare are si partile ei mai putin bune, noua optiune este foarte posibil sa reduca interactivitatea pe Facebook. Asta pentru ca mesajele private nu vor putea fi citite de catre altii si nici partajate. Asa incat, cu cat numarul acestor mesaje va creste, cu atat vor scadea numarul comentariilor, like-urilor si share-urilor.  
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 6 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 5 comentarii

Mihai steluan 08-Dec-2018 21:39:04
Va rog ajutatima
Nu mai știu parola de fb
Și eu aveam alt Nr la fb și primesc un cod pe acest Nr pe care nu-l mai am
Acum am alt Nr de tel acesta 0746947919
Ovidiu ionut 24-Feb-2017 22:02:02
Cum imi recuperz contul de facobook cred ca mi sa blocat nu ma pot conecta imi zice ca sa blocat damiti va rog un raspuns va multumesc
Ciorei mihai 12-Iun-2016 22:38:20
Cum pot sa.mi recuperez contul de fb pt ca am pierdut nr meu de telefon si mi se cere in cod
Ionut 25-Feb-2015 18:16:27
Cred ca s'a produs o eroare, facebook mi'a blocat contu fara nici un motiv, nu stiu cum sa il recuperez, ajutor!
vasiica 27-Mar-2012 13:49:02
cum imi pot debloca facebook-ul?

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016