Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook se apropie de pragul de 1 miliard de utilizatori

Tags: facebook, utilizatori, retele de socializare, scaderea profitului, conturi active

Facebook, cea mai populara retea de socializare a tuturor timpurilor, a declarat luni ca a ajuns la numarul de 901 milioane de utilizatori, ceea ce inseamna ca nu va trece anul si va atinge pragul de 1 miliard. Cu alte cuvinte, unul din opt oameni de pe planeta foloseste reteaua in fiecare luna sau numarul de conturi Facebook este egal cu intreaga populatie a Africii.
Site-ul de microblogging Twitter se afla pe locul doi in clasamentul celor mai populare retele de socializare, acesta depasind 500 de milioane de utilizatori in luna februarie, cu toate ca doar 140 de milioane de conturi sunt cu adevarat active.
 
Conform declaratiilor facute de companie, pe Facebook sunt postate aproximativ 3,2 miliarde de comentarii si sunt urcate 300 de milioane de fotografii in fiecare zi. Reteaua gazduieste aproximativ 125 de miliarde de prietenii.
 
Dintre cei 900 de milioane de utilizatori declarati, aproximativ 60 la suta se logheaza zilnic pe site pentru a-si verifica noutatile din News Feed. Iar un numar impresionant de 488 de milioane se conecteaza la retea folosind dispozitive mobile (telefon, smartphone, tableta).
 
“Suntem compania care permite comunicarea mai rapida, mai facila si mai consistenta intre oameni, iar Facebook a devenit o parte integranta a vietii multor utilizatori. Am experimentat o crestere rapida in ceea ce priveste numarul de utilizatori si mentinerea interesului acestora”, a declarat compania.
 
Cu toate acestea, Facebook a raportat o scadere a profitului de 12% in primul trimestru al anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2011. Insa si mai grav este faptul ca profitul a scazut cu 32% fata de ultimul trimestru al anului 2011, o situatie deloc imbucuratoare pentru companie. Facebook are toate sansele sa isi revina, insa, avand in vedere numarul tot mai mare de utilizatori, ai celor care acceseaza reteaua folosind telefonul mobil si a cresterii numarului de reclame pe site.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016