Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook umbla la comentarii

Tags: facebook, comentarii facebook, modificari facebook

Facebook testeaza un nou format pentru comentariile prezente atat pe paginile utilizatorilor, cat si pe cele de brand. Ideea e ca acele comentarii care beneficiaza de cel mai mare engagement sa apara printre primele afisate. Astfel, ele vor deveni mai vizibile utilizatorilor.
„Testam un nou format pentru comment-urile existente la postarile de pe paginile Facebook. Ca parte a acestui test, comentariile cu cea mai mare rata de engagement vor aparea mai sus pe pagina. De asemenea, utilizatorii vor avea posibilitatea sa raspunda comentariilor individuale, dar si postarii originale”, au declarat reprezentantii Facebook pentru Mashable.com.
 
Aceste modificari inseamna practic ca toate comentariile adiacente unor postari vor fi ordonate in functie de numarul de like-uri si raspunsuri primite. Cele care beneficiaza de un engagement mai mare vor aparea mai sus in lista comentariilor. Administratorii paginilor pot de asemenea sa raspunda direct comentariilor prin intermediul optiunii „reply”.
 
In acest fel, Facebook va putea promova continutul cel mai interesant si mai engaging si va incuraja discutiile legate de mesajele postate in retea.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016