Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook va permite editarea comentariilor

Tags: facebook, editare comentariu, optiune editare, modificare comentarii

„Errare humanum est”, spune o vorba latineasca, veche de peste 2.000 de ani. De adevarul ei, Facebook pare sa fi luat insa la cunostinta ei abia acum. Reteaua de socializare a luat in sfarsit in calcul posibilitatea ca utilizatorii sai sa poata efectua corecturi asupra mesajelor pe care le posteaza in retea.
Daca pana acum singura cale de a corecta un comentariu facut unui post era prin stergerea acelui comentariu si republicarea sa, incepand din aceasta saptamana, cea mai mare platforma de socializare online din lume pune la dispozitia utilizatorilor optiunea de editare.  

Aceasta optiune va aparea sub forma unei mici iconite in partea dreapta a comentariului. Cu un click pe aceasta iconita utilizatorii vor putea sa-si editeze dupa bunul plac mesajul sau sa-l stearga cu totul, scrie Mashable.com.



Ba mai mult, se pare ca Facebook va pastra si o evidenta a modificarilor efectuate, un fel de istoric al comentariilor editate, astfel incat cei care comenteaza ulterior sa aiba la indemana intregul context al conversatiei.

Optiunea de editare a comentariilor a fost lansata la inceputul acestei saptamani si va fi disponibila gradual pentru utilizatorii de Facebook din intreaga lume.  
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016