Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google+ a adus 20 de miliarde de dolari in plus la capitalizarea bursiera a companiei

Tags: google, google+, social media, capitalizare bursiera, larry page

Cat de mult s-a umflat buzunarul Google dupa intrarea pe piata social media? Saptamana trecuta investitorii au adaugat 20 de miliarde de dolari la capitalizarea bursiera a Google, in prima saptamana dupa lansarea lui Google+, pe 28 iunie anul curent, scrie TechCrunch.com.
Pe 27 iunie (ziua inaintea marii lansari), bursa s-a inchis la 482,80 de dolari. Pe 7 iulie pretul a crescut la 546,60 dolari, adaugand un castig de 20,6 miliarde de dolari. Pretul pe actiune a scazut vineri, inainte de inchidere, pana la 532 de dolari.
 
Bineinteles ca sunt mai multi factori de luat in considerare, cum ar fi starea generala de sanatate a afacerii de baza a Google - motorul de cautare, piata mare etc., dar, desi noua retea de socializare este doar in versiunea Beta, piata recompenseaza noua directie.
 
Bravo, Larry Page! 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016