Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google+ a atins pragul de 10 milioane de utilizatori

Tags: paul allen, google, google+. retea de socializare

Reteaua de socializare a Google, Google+, pare a fi retea cu cea mai rapida crestere de pana acum, ajungand deja la pragul de 10 milioane de conturi, conform estimarilor lui Paul Allen, fondatorul Ancestry.com, care nu trebuie confundat cu cofondatorul Microsoft, Paul Allen.
Paul Allen asadar a elaborat o metodologie interesanta de calcul al numarului de membri Google+. Ce a facut mai exact: a luat un esantion de nume de la Biroul American de Recensamant si l-a comparat cu numele de familie ale utilizatorilor Google+ .

Comparand popularitatea numelor de familie in SUA cu numarul de utilizatori de pe Google+ purtand acelasi nume de familie, Allen a putut estima procentajul populatiei americane care s-a inregistrat pe Google+. In cele din urma, a calculat raportul dintre utilizatorii americani si cei nonamericani la nivel mondial.
 
Rezultatul? Google+ are aproximativ 9,5 milioane de utilizatori in toata lumea, 2,2 milioane inscriindu-se in ultimele 32-34 de ore.
 
Vorbim aici despre o crestere extraordinara, chiar si pentru un gigant precum Google. In plus, ritmul de crestere s-ar putea sa se accelereze dupa ce platforma va fi disponibila tuturor doritorilor. Deocamdata, accesul pe platforma se face doar pe baza de invitatii.
 
Datele sunt neoficiale si Google nu a comentat in niciun fel. Se pare insa ca Facebook are de ce sa se teama.

 
Autor: Madalina Alexe


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016