Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google a lansat noua platorma pentru antreprenori

Tags: google pentru antreprenori, afaceri, dezvoltare, google+

Google a lansat Google pentru antreprenori, o platforma care isi propune sa ii ajute pe cei aflati la inceputul unei afaceri sa isi dezvolte proiectele proiectele atat online, cat si offline.
Google pentru antreprenori a fost lansat cu ocazia celei de-a 14-a aniversari a companiei, iar noua platforma este disponibila si prin intermediul Google+.

Compania a amintit, cu aceasta ocazie, ca exista aproximativ 400 de milioane de antreprenori in circa 54 de tari, iar 69 de milioane sunt reprezentate de antreprenori aflati la inceput de drum si care ofera produse si servicii noi.

Prin Google pentru antreprenori, disponibil la adresa google.com/entrepreneurs, se doreste implementarea mai multor servicii care sa vina in sprijinul micilor antreprenori:

- incheierea de parteneriate cu organizatii mai mari care sa ii sprijine pe antrepenorii mai mici;

- programe infiintate de Google prin care sa fie oferite instrumente si echipe pentru dezvoltarea acestor afaceri;

- echiparea acestor antreprenori cu instrumente relevante pentru cei care sunt gata sa urce urmatoarea treapta in dezvoltarea afacerii.

Compania va organiza deja Saptamana Google pentru antreprenori, eveniment la care sunt asteptati peste 3.000 de antreprenori si angajati Google din toata lumea. Google va incheia parteneriate de sprijin cu diferite afaceri care au sanse mari de dezvoltare.

Pana in acest moment, pare o campanie gandita sa ofere sprijin real micilor afaceri prin metode mult mai complexe decat simpla promovare oferita de o platforma.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016