Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google+ ofera acum si jocuri

Tags: google, google+, jocuri, facebook, zynga

Google condimenteaza competitia cu Facebook, dand drumul aplicatiilor de jocuri pe reteaua sa de socializare , Google+, conform unui anunt facut astazi de companie. Primele titluri includ Angry Birds de la Rovio, Bejeweled Blitz de la PopCap si Zynga Poker de la producatorul, pana acum, de jocuri pentru Facebook.
Ca Google+, Google accentueaza ideea ca utilizatorii trebuie sa aiba un control deplin asupra deciziei de a accesa jocurile si privind persoanele cu care le partajeaza. Utilizatorii pot sa dea clic pe butonul de jocuri din partea de sus a ferestrei.
Pe pagina de jocuri, utilizatorii vor putea vedea ultimele noutati in domeniul jocurilor din cercurile lor, trimite invitatii si verifica ce jocuri i-au atras pe prietenii lor recent. Vor putea sa-si vada si rezultatele afisate pe care le pot impartasi cu cei din cercurile alese de ei.

Se parea ca Zynga are contract de exclusivitate cu Facebook, dar acesta se extinde numai asupra unor jocuri ca Cityville si Farmville, care vor aparea numai Facebook. 
 
Aplicatiile de jocuri de pe Google+ erau asteptate si compania mama a lasat sa se inteleaga ca se ocupa de problema. Este un alt semn ca Google+ continua sa se bucure de bumul lansarii sale de succes. In incercarea de a se diferentia de Facebook, noua retea de socializare pune accentul pe control. Ideea de la care porneste este ca utilizatorii care nu acceseaza aplicatiile cu jocuri nu vor nici sa fie asaltati de noutati in acest domeniu. Si nici gamerii nu vor trebui sa-si bata la cap prietenii care nu doresc sa afle stiri despre ultimele lor realizari in lumea virtuala.


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016