Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google vs. Bing: Care motor de cautare este mai bun?

Tags: marketing, motoare de cautare, bing, google, bing vs google

Poate ai vazut reclamele online sau pe TV: Bing a lansat un razboi de marketing impotriva Google, pretinzand ca la un test pe orbeste utilizatorii prefera Bing intr-o proportie de 2 la 1.
Dar a evoluat motorul de cautare al Microsoft intr-atat incat sa prezinte o amenintare credibila la adresa Google? Poti sa faci singur comparatia pe BingitOn.com, exista cateva puncte tari si slabe pentru amandoua. Fiecare motor poate castiga in functie si de preferintele personale.
 
Avantaj Google: Ofera mai multa informatie relevanta.
In timp ce modificarile recente ale Bing il transforma intr-o optiune mult mai viabila, inca duce lipsa de calitate a raspunsurilor.
 
Daca tastam fraza „income tax rates”, Google ofera rezultate pe 2012 si 2013 in primele cinci rezultate, iar Bing numai pe cele din 2011.
 
Avantaj Bing: Integrarea sociala este mai puternica.
Rezultatele Bing castiga in termeni de integrare sociala. Contractele companiei cu Facebook si Twitter ii dau acces catre o cantitate mai mare de date de pe retelele de socializare decat are Google care se bazeaza pe mai putin folositul Google+. Modul in care integreaza recomandarile social in SERP-urile (search engine results page) sale este mai putin amestecat decat in rezultatele Google.
 
Avantaj Google: cercetarea instant economiseste timp.
Desi Google si Bing amandoua ofera caracteristici de cautare instant – care afiseaza posibile cautari pe masura ce tastezi in casuta de cautare – la Google primesti rezultate mai relevante mai rapid.
 
Avantaj Bing: Paginile de rezultate sunt mai atractive.
Paginile de rezultate ale Bing sunt mai atractive din punct de vedere vizual. Din multe puncte de vedere, rezultatele Bing arata cum era odata Google.
 
Tu pe care-l preferi?
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.07 din 5 - 7 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016