Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Jay Leno este cea mai periculoasa vedeta in mediul virtual

Tags: jay leno, madonna, spam, cameron diaz, barack obama, atacuri virtuale

Jay Leno, Madonna si Cameron Diaz ocupa primele locuri in topul vedetelor al caror nume este folosit cel mai adesea in atacurile virtuale, conform analizei realizate de BitDefender pe aproximativ peste 25 de milioane de mesaje spam.
Barack Obama si Stephen King sunt si ei in top 10. Analiza BitDefender a scos in evidenta faptul ca majoritatea mesajelor se concentreaza pe informatii legate de medicamente si achizitia de pastile, dar sunt promovate prin titluri inselatoare precum "Jay Leno surprins drogat" sau "Femeile lui George Clooney". 
 
Oprah Winfrey, Justin Bieber si Angelina Jolie pot sa se odihneasca un pic, caci nu mai sunt la moda pe piata spam-ului. Este insa randul lui Barack Obama si a lui Osama Bin Laden, ultimul fiind folosit de infractorii informatici pentru a trimite mesaje de la presupuse agentii guvernamentale. Destinatarii erau indemnati sa isi dezvaluie date personale, precum adresa, informatii legate de conturile bancare si alte date confidentiale, pentru a se dezvinovati in fata unor presupuse acuzatii de terorism.
 
"Infractorii cibernetici urmaresc ultimele tendinte asa cum fac si consumatorii si le folosesc, in campaniile lor, dar si de numele vedetelor cele mai cunoscute, pentru a atrage oamenii spre site-uri care sunt pline de programe daunatoare", a declarat Catalin Cosoi, seful de la Laboratorul de Amenintari Online al BitDefender.
 
Abuzul numelor celebritatilor este o problemea si pe Twitter, dar si pe Facebook.
 
Topul primelor zece celebritati al caror nume este folosit in mesajele spam:
 
1. Jay Leno
2. Madonna
3. Cameron Diaz
4. Barack Obama
5. AC/DC
6. Stephen King
7. George Lucas
8. Kenney Chesney 
9. Howard Stern
10. 50 Cent

 
Autor: Madalina Alexe


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016