Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Joaca cu reclamele: Facebook a lansat instrumentul de previzualizare a campaniilor publicitare

Tags: facebook, demo tool, previzualizare reclame, campanii facebook

Facebook a lansat prima versiune a Demo Tool, o aplicatie ce permite brandurilor si agentiilor sa creeze reclame Premium de proba si sa vada cum vor arata acestea in paginile utilizatorilor targetati.
Astfel, aplicatia face posibila vizualizarea modului in care creativitatea se transforma in reclame intr-un mod cum nu se poate mai facil si poate fi folosita de oricine pentru a testa idei de campanii si pentru a le arata colegilor sau clientilor.

Cu ajutorul acestui nou instrument se pot vedea reclamele exact asa cum le vor vedea si utilizatorii, indiferenet ca ele sunt amplasate in coloana din dreapta a paginii, in news feed-ul de pe mobil sau in cel de pe desktop.

"Demo Tool va permite sa experimentati impactul vizual pe care il vor avea reclamele Premium asupra publicului, in loc sa va imaginati cum vor arata ad-urile si sponsored stories-urile destinate fanilor si prietenilor lor de pe Facebook", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Brandurile pot crea profile, pot schimba fotografii de coperta, pot adauga prieteni si pot posta orice tip de continut. Nici una dintre aceste actiuni nu va fi insa publicata pe Facebook. Asta pentru ca aplicatia creaza un mediu virtual in care se experimenteaza si se fac incercari pentru a obtine cele mai bune reclame, dar si pentru a imbunatati aptitudinile de promovare prin intermediul social media. Cel mult, paginile construite cu ajutorul noul instrument al Facebook pot fi previzualizate ca reclama sau ca sponsored story.  

New tool helps you create sample Premium campaigns
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016