Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Jon Bon Jovi, ucis si reinviat pe Internet

Tags: jon bon jovi, a murit jon bon jovi, twitter, rai

Ziua de azi a fost una dramatica pentru fanii lui Jon Bon Jovi a carui moarte a fost anuntata de un blog. „Stirea” anunta ca artistul ar fi suferit un atac de cord si ar fi murit intr-o camera de hotel din New Jersey.
"Cand au ajuns paramedicii, Bon Jovi nu mai respira. Sute de reporteri s-au adunat in jurul spitalului, asteptand o veste despre starea sa de sanatate. El a intrat in coma si ulterior a fost declarat mort. Acum, oamenii legii vor sa le intervieveze pe rudele, apropiatii si doctorii lui Bon Jovi, pentru a-si da seama ce s-a intamplat", se arata intr-o postare de pe blog-ul dailynewbloginternational.wordpress.com.

Chiar daca sursa nu este una de incredere, falsa veste s-a raspandit uluitor de repede pe Twitter si pe alte canale social media.
 
Purtatorul de cuvant al formatiei a negat zvonurile, spuannd ca solistul este in viata. Totusi, vazand amploarea evenimentului, Bon Jovi a decis sa posteze o fotografie pe contul sau de Twitter, prin care sa demonstreze ca traieste. S-a pozat in fata bradului, cu mesajul "Raiul arata ca New Jersey. 19 decembrie 2011, ora 6".


A postat fotografia si pe Facebook, alaturi de mesajul: "Stati linistiti, Jon e in regula. De-abia ce a fost facuta aceasta poza".

Inutil sa mai spunem, ca totul a devenit viral pe Google.



Daca va este inca dor de trupul sau musculos si zambetul enigmatic, puteti sa-l mai vedeti pe rocker in comedia romantica "Noaptea de Anul Nou". In film, joaca rolul unui muzician (ca sa vezi!) pe nume Jensen, care trebuie sa-si dea seama, odata pentru totdeauna, ce simte pentru fosta iubita Laura (Katherine Heigl). 
 
In ciuda numelor mari care apar pe ecran (inclusiv Robert DeNiro, Lea Michele, Ashton Kutcher si Michelle Pfeiffer), filmul nu a avut, pana acum, un mare succes de box office. A incasat doar 13,7 milioane de dolari in saptamana de deschidere, in ciuda pretului piperat de pe eticheta: 56 de milioane de dolari.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016