Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Kyck: Reteaua de socializare destinata microbistilor din intreaga lume

Tags: kyck, retea de socializare, microbisti, fotbal, echipe de fotbal, euro 2012

Campionatul European de Fotbal este in plina desfasurare, iata ca s-a inventat o retea de socializare destinata exclusiv microbistilor infocati.
Daca iti place nespus de mult fotbalul si vrei sa interactionezi cu alti oameni asemanatori tie, precum si sa afli ce fac echipele si jucatorii tai preferati, aceasta aplicatie/retea este pentru tine. Reteaua a fost lansata ca si website in vara anului trecut si apoi transformata in aplicatie pentru iPhone.
 
Kyck iti permite sa urmaresti si sa fii urmarit de alti utilizatori, fiind asemanator in acest sens lui Twitter. Poti adauga postari si fotografii si poti comenta meciurile transmise in timp real.
 
Poti de asemenea sa tag-uiesti postarile tale in functie de echipa sau jucatori, pentru ca acestea sa fie adaugate unor conversatii specifice. In acelasi timp, vei primi informatii actualizate cu privire la meciurile desfasurate, statistici, cluburi de fotbal, etc.
 
In curand, va fi disponibila o aplicatie si pentru sistemele Android.
 
Puteti urmari mai jos un clip demonstrativ cu functiile importante ale retelei Kyck:

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016