Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lady Gaga, noua regina de pe Twitter

Tags: lady gaga, twitter, numar fani, followers

Prin ritmul si amplitudinea pe care o capata, social media devine tot mai surprinzatoare, doboarandu-si unul cate unul propriile recorduri. Twitter, de exemplu, a atins un nou varf in ceea ce priveste numarul de fani ai unui cont.
A adunat in jurul sau milioane de „supusi”, iar sporirea lor constanta a incoronat-o in cele din urma regina a paltformei de microblogging. Lady Gaga este prima persoana care a reusit sa atraga 20 milioane de followeri pe Twitter, depasind astfel orice alt brand, fie el personal ori corporatist.


In august 2010, o alta cantareata americana, Britney Spears, devenea cea mai urmarita persoana de pe Twitter. In prezent insa, Spears are 13.5 milioane de followeri, cu 6.5 milioane mai putini fata de Lady Gaga.

Dar Britney Spears rareori posteaza ea insasi tweeturi, contul ei fiind intretinut de catre echipa sa manageriala, in vreme ce Lady Gaga sustine ca se ocupa personal de social media, apeland in mod regulat la acesta pentru a interactiona cu fanii, a impartasi fotografii originale si pentru a face tot soiul de anunturi.

Cele mai urmarite conturi pe Twitter au toate legatura cu muzica. Astfel, Lady Gaga este urmata in top 5 de Justin Bieber (18 milioane de followeri), Katy Perry (15.7 milioane followeri), Shakira (14.5 milioane) si Rihanna (14.4 milioane).
Pe langa cele 20 milioane de pe Twitter, Lady Gaga are alte 48.8 milioane de fani pe Facebook si aproximativ 830.000 pe Google+.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 07-Mar-2012 21:22:57
Un specimen caruia i se acorda atentie mai mult decit merita . Orice persoana care ii acorda atentie acestei individe pentru mine e un dobitoc .

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016