Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lady Gaga si-a lansat propria retea de socializare

Tags: little monsters, retea de socializare, lady gaga, facebook, fani

Controversata artista Lady Gaga si-a lansat oficial propria retea de socializare, denumita Little Monsters. Aceasta se adreseaza tuturor celor care se simt niste "mici monstri" si care doresc sa creeze sau sa distribuie continut referitor la artista sau sa cunoasca alti fani ai acesteia.
O functie interesanta a noii retele de socializare este chat-ul cu suport pentru mai multe limbi, ce permite utilizatorilor sa interactioneze cu alti fani din intreaga lume. Se pare ca scopul principal al retelei este acela de a inlatura toate barierele posibile, in special cele legate de limba.
 
Este cunoscut faptul ca Lady Gaga are o baza de fani impresionanta pe toate retelele de socializare importante. Pe Twitter are aproximativ 26,8 milioane de followeri, pe Facebook are 52,6 milioane de fani, chiar si pe Google+ a reusit sa stranga 2,8 milioane de fani. Nu ii va fi asadar deloc greu sa atraga cat mai multi utilizatori catre noul sau site, Little Monsters.


 
Reteaua Little Monsters a fost creata de managerul artistei, Troy Carter, impreuna cu directorul companiei Backplane, Matt Michelsen, fostul designer Google, Joey Primiani si fostul director Palantir, Alex Moore.
 
Cu toate ca site-ul a fost comparat de unii cu Facebook, Matt Michelsen sustine ca Little Monsters nu incearca sub nicio forma sa concureze cu cea mai populara retea de socializare din lume, avand un scop complet diferit.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016