Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lady Gaga si-a lichidat (temporar?) contul de Twitter

Tags: marketing, socia media, twitter, lady gaga, cont twitter lady gaga

Celebra cantareata pop, Lady Gaga, si-a scos fotografia de profil, inlocuind-o cu genericul ou, si si-a anuntat fanii ca va pleca de pe platforma de microblogging pe o perioada nedeterminata, relateaza femalefirst.co.uk.

"Aceasta interfata a fost inchisa temporar. Va rugam sa reveniti mai tarziu pentru informatii actualizate", spune oficial si distant mesajul. 
 
Presa americana speculeaza cum ca Lady Gaga a ales aceasta metoda inedita de comunicare pentru a-si promova noul album de studio, "Artpop", sporind suspansul inainte de lansarea acestuia pe piata.

 
Luna trecuta, Lady Gaga a ocupat primul loc in topul Forbes al celor mai influenti muzicieni din 2013, numarul enorm de admiratori de pe Twitter contribuind decisiv la obtinerea acestei performanţte.
Lady Gaga are peste 39 milioane de followeri pe Twitter si peste 57,9 milioane de fani pe Facebook.
 
Artista a fost printre primele vedete care au adoptat aceasta platforma de socializare si tot printre primii care au ajuns la un milion de fani.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016