Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Like pe note muzicale sau cum sa le multumesti fanilor de pe Facebook

Tags: like, kraft, fani, macaroni&cheese, likeapella, yellowjackets

Daca social media ar avea propriul sau calup de 10 porunci, una dintre ele ar trebui sa sune cam asa: “Apreciaza-ma si te voi aprecia”. Sau mai pe englezeste, da-mi un “like” si ti-l voi inapoia. Cam asa pare sa fi gandit Kraft Macaroni&Cheese, care a vrut cu tot dinadinsul sa intoarca aprecierile fanilor sai.
Iar pentru asta, brandul a inregistrat un clip muzical lung de aproape 7 minute prin care le multumeste fanilor pentru numarul mare de like-uri pe care l-au dat unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Si asta n-ar parea mare lucru, daca melodia cu pricina nu ar contine numele celor care au dat like mesajului respectiv.    

Intitulat “Likeapella” cadoul muzical este practic un mod de a da “like” tuturor celor peste 4.600 de “like-uri” primite de la fani. De altfel, numarul de aprecieri aferent postarii marcheaza un record pentru brand.

Pe de alta parte, videoclipul este si un mod excelent de a atrage atentia fanilor si de a creste subit rata de engagement. O idee care a si functionat.

“Tu dai like unui brand si postarilor sale. Dar el iti intoarce vreodata like-urile? Kraft Macaroni&Cheese o face. De aceea, cu ajutorul formatiei YellowJackets, noi le multumim personal fanilor nostri care isi arata aprecierea fata de noi prin like-uri”, spun reprezentatii brandului.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016