Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Live pe internet: Google+ a lansat Hangouts on Air

Tags: google+, hangouts on air, retea de socializare, live

Google+ a anuntat lansarea optiunii “Hangouts on Air” ce permite utilizatorilor sa transmita live sesiuni video pe care le pot vedea toti prietenii din retea si nu doar ei. Aceasta va deveni disponibila utilizatorilor retelei in mod gradual incepand chiar din aceasta saptamana.
Optiunea a fost introdusa pentru prima data in 2011 unui numar mic de utilizatori care s-au bucurat de posibilitatea de a-si transmite live pe internet concertele din sufragerie sau discutiile din jurul meselor rotunde.

Unul dintre cei care au testat noul instrument de comunicare online a fost insusi presedintele Barack Obama, care, in luna ianuarie a acestui an, a sustinut in direct pe Google+ o videoconferinta despre proiectele pe care le are in vedere institutia prezidentiala. Vreme de 45 de minute membrii retelei au putut sa-i adreseze live intrebari presedintelui.

Transmisiile “Hangouts on Air” pot fi postate atat pe pagina Google+, cat si pe YouTube sau orice alt website cu ajutorul butonului “Enable Hangouts on Air”. De asemenea, utilizatorii pot vedea numarul de vizualizari ale transmisiunii, pot inregistra si impartasi cu prietenii imaginile in direct.

“Daca ai ceva de spus – ca artist aspirant, celebritate mondiala sau cetatean preocupat de bunul mers al comunitatiii – ai acum posibilitatea de a intra in direct cu o audienta globala”, se arata pe blogul Google.  
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016